Slayer, Airbourne en meer naar Into The Grave 2016

Slayer Band

Het Nederlandse Into The Grave komt vandaag met een grote greep nieuwe namen voor de aankomende editie. Slayer, Alestorm en 10 andere herrieschoppers hebben zich toegevoegd van het festival.

Into The Grave pakt groots uit voor zijn 6e verjaardag: Niemand minder dan Slayer zal het festival op vrijdagavond afsluiten! Overige toevoegingen zijn Airbourne, Kreator, Carcass, Amaranthe, The Black Dahlia Murder, Tribulation, Scar Symmetry, Vektor, Evil Invaders en Gruesome.

Dubbele dosis

Omdat Slayer enkel op vrijdag beschikbaar was voor een optreden en het festival voorheen elk jaar op zaterdag plaatsvond, heeft de organisatie besloten om het festival uit te breiden naar 2 dagen. Mocht hun komst op zich al niet genoeg goed nieuws geweest zijn: festivalgangers hebben nu dus ook nog eens dubbel zoveel festivalpret dankzij de komst van de Amerikaanse trashmetalband!

Into The Grave 2016

Into The Grave vindt plaats op 12 en 13 augustus 2016 in Leeuwarden. Een dagticket voor vrijdag kost €35,- en voor zaterdag €15,-. Voor twee dagen ben je €45,- kwijt. Meer informatie en tickets vind je hier!