Kvelertak onder eerste namen Into The Grave 2020

Into The Grave 2019
Photo: Jesse Boeijenga / Festileaks

Terwijl Into The Grave 2019 nog maar net achter de rug is, zijn de eerste namen voor de volgende editie al bekendgemaakt. Onder andere Kvelertak zit bij deze eerste namen.

Naast Kvelertak vallen ook HAVOK en Revocation onder de eerste drie namen van het Leeuwardse metalfestival. Het festival kent volgend jaar opnieuw drie dagen. Het facebookevenement geeft aan dat het festival op 7 augustus van start gaat en op 9 augustus de laatste festivaldag kent.

De early bird tickets voor Into The Grave gaan vanaf maandag 12 augustus in de verkoop voor €49. Er worden er maar 666 verkocht dus wees er snel bij!

De negende editie van het metalfestival liep gisteren op zijn eind. Op de unieke festivallocatie konden gitaarliefhebbers genieten van een uiteenlopend metalprogramma. In Leeuwarden vroegen wij de festivalgangers bovendien naar hun favoriete bandnamen.

Check de nieuwe bekendmakingen in het officiële bericht:

https://www.facebook.com/intothegravefestival/photos/a.242502079095537/2607081525970902/?type=3&theater

Into The Grave 2020

Metalfestival Into The Grave vond afgelopen weekend voor de negende keer plaats in hartje Leeuwarden. De naam van het festival verwijst naar de locatie van het terrein. Het Oldehoofsterkerkhof was, zoals de naam al verklapt, voorheen een kerkhof. Vanaf de editie in 2019 maakt de organisatie gebruik van liefst twee podia.

Tijdens de laatste editie verzorgden acts als Powerwolf, Anthrax, Queensrÿche en Opeth een optreden op het .

Voor meer informatie over het festival en voor de ticketverkoop kun je terecht op de website van het festival.

Into The Grave Logo

Into The Grave 2023

Locatie
Nederland
Leeuwarden, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Line-up
Trollfest
Tickets Kopen