Eagles of Death Metal naar Reading & Leeds 2016

eagles of death metal
eagles of death metal

Eagles of Death Metal maakt zojuist de nieuwe data van zijn Europese tour bekend. Naast alle oorspronkelijk geplande optredens is het Engelse Reading & Leeds festival toegevoegd aan hun tourschema.

Via Facebook laat de band weten:

We are proud to announce that our rescheduled European tour — now called ‘The Nos Amis Tour’ — will begin on February 13th. And we cannot wait to see your beautiful faces.

De Amerikaanse rockband cancelde de rest van hun Europese tour nadat er begin november een terroristische aanslag plaatsvond tijdens hun concert in Parijs. Op 13 februari zal de tour, die geen data in Nederland bevat, hervat worden.

Reading & Leeds 2016

Reading & Leeds Festivals is een dubbelfestival. De Reading editie wordt gehouden op Little John’s Farm aan de Richfield Avenue in Reading, de Leeds editie in Bramham Park in Leeds. De indeling die gevolgd wordt bij de festivals is dat de groepen die optreden op Reading, de dag erna optreden in Leeds. De bands van de openingsdag in Leeds sluiten Reading af. Het festival gaat plaatsvinden op 26, 27 en 28 augustus. Een ticket kost je 303 euro inclusief camping en koop je hier.