Line-up van Reading & Leeds 2022 biedt kansen voor Lowlands en Pukkelpop

BKS 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Het Britse Reading & Leeds Festival heeft de eerste namen voor de 2022 editie gedropt. Niet alleen zijn headliners als Rage Against The Machine, Dave en Arctic Monkeys bekendgemaakt, ook zijn dit meteen goede kanshebbers voor Lowlands en Pukkelpop.

Met de eerste bekendmaking heeft het Britse festival zo’n 30 namen onthuld. Naast bovengenoemde headliners zijn ook Halsey, Bastille en Fontaines D.C. op het affiche geplaatst. Reading & Leeds festival vindt slechts een week na Lowlands en Pukkelpop plaats. Hierdoor is het een goede mogelijkheid dat een aantal artiesten de oversteek maken naar de Benelux. Het zou niet de eerste keer zijn dat de line-ups van de drie festivals overeenkomen. In 2019 waren Royal Blood en Anderson. Paak bijvoorbeeld te zien op Lowlands, Pukkelpop, én Reading & Leeds. De eerste onthulde namen voor Reading & Leeds 2022 vind je in de Facebook post hieronder.

Arctic Monkeys werd al eerder gezien als kanshebber voor Pukkelpop en Lowlands na de bekendmaking van de eerste Europese data. De bevestiging voor Reading & Leeds geeft hier nog een extra dimensie aan. Benieuwd wie nog meer kans maken om een Europees festival optreden te verzorgen? Check ons geruchtenoverzicht!

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.