Kendrick Lamar, Bloc Party en meer naar Benicàssim 2016

Het Spaanse Benicàssim heeft zojuist een lading namen over ons uitgestort. Onder andere Kendrick Lamar, Jamie XX en Bloc Party zijn toegevoegd aan de festivalposter.

Ook The Maccabees, Mac Demarco, Hannah Wants en Delorean zijn aan het affiche toegevoegd. Eerder maakte de organisatie de komst van Major Lazer al bekend. Een week na Benicàssim 2016 kan je in de Nederlandse achterhoek weer losgaan tijdens Zwarte Cross 2016, het is dus goed mogelijk dat enkele artiesten een enkeltje Gelderland nemen. Vorig jaar stonden namen als The Prodigy, Blur en Florence + The Machine nog in de Spaanse badplaats.

Benicàssim 2016

Benicàssim vindt komend jaar plaats van 14 t/m 17 juli. Net als in voorgaande jaren staat het festivalterrein in het Spaanse Benicasim, op een uur afstand van Valencia en drie uur van Barcelona. De ticketprijs ligt op dit moment op €100,-. De prijs voor een VIP ticket ligt op €250,- deze zijn tot 17 januari beschikbaar. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om jouw slaapplaats te upgraden naar een villacamp! Dit kan al voor €80,-. Voor meer informatie over de line-up en tickets check je de website.

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2023

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 13-16 juli 2023
Tickets Kopen