Mac Miller, Action Bronson en meer voor Woo Hah! 2016

733

Het Tilburgse Woo Hah! maakt zojuist de eerste namen bekend voor de editie van 2016. Het festival zal op 2 juli 2016 plaatsvinden in de Spoorzone013 in Tilburg. Onder andere Mac Miller, Action Bronson en ASAP Ferg zullen van de partij zijn.

Naast bovenstaande namen zijn ook Mick Jenkins, Rico en Sticks (Opgezwolle Tot Nu), Little Simz, Sevn Alias en Woodie Smalls bevestigd voor het hiphopfestival.

Mac Miller

De rapper uit Pittsburgh bracht dit jaar zijn nieuwe album GO:OD AM uit. Na Blue Slide Park en Watching Movies With the Sound Off is dit het derde studioalbum dat de rapper uitbrengt. Mac Miller scoorde hits met Donald Trump en Knock Knock. De rapper speelde eerder al op Rock Werchter en Pukkelpop.

Woo Hah! 2016

Woo Hah! zal in 2016 plaats gaan vinden in de Spoorzone013 in Tilburg op 2 juli 2016. De early-birds gaan vanaf 19 december in de verkoop via de website van het festival. Een early-bird kost €30,-. De reguliere kaarten zullen €39,- gaan kosten. Vorig jaar stonden er nog namen als Run the Jewels, Cypress Hill en Joey Bada$$ bovenaan de affiche.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.