Gisteren moest Action Bronson zijn optreden op WOO HAH annuleren. Inmiddels is de vervanger onthuld: Tekashi69 reist af naar het hiphopfestival.

WOO HAH maakt niet alleen de vervanger van Action Bronson bekend. Ook het blokkenschema van het festival is bekend. Daar is onder meer te zien dat Tekashi69 precies tussen Lil Pump en J. Cole geprogrammeerd staat. Dat wordt rennen dus!

Met maar liefst zes podia wisselen niet alle acts elkaar zo perfect af. Er moeten dus lastige keuzes gemaakt worden. Snakeships staat bijvoorbeeld recht tegenover Lil Pump. Welke keuzes je moet maken vind je in het blokkenschema van het festival.

WOO HAH 2018

WOO HAH viert haar lustrum van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli 2018 op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, waar steevast ook Best Kept Secret plaatsvindt. Het festival duurt dit jaar voor het eerst maar liefst drie hele dagen. Dagtickets gaan voor € 59,- over de toonbank, terwijl je voor een weekendticket € 99,- (of € 135,- met camping) neerlegt. ER zijn alleen nog tickets voor de zondag beschikbaar, de rest van de tickets zijn uitverkocht. Op het programma staan onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en A$AP Rocky.

Wil je weten wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje in ons Festivalrapport van 2016. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de officiële festivalwebsite.