Advertisement

Dour 2019 strikt Action Bronson

Action Bronson

Een nieuwe naam voor het Belgische Dour festival. De organisatie maakt zojuist de komst van Action Bronson bekend.

Na de eerdere bekendmakingen van onder meer Amelie Lens, Bonobo en Parov Stelar voegt het festival ook Action Bronson toe aan het affiche. Vorig jaar stond de rapper gepland voor een optreden op
WOO HAH!, maar dit werd helaas geannuleerd. Zijn komst naar Dour zou echter kunnen betekenen dat hij ook de Beekse Bergen aandoet.

Action Bronson

Action Bronson kende eerder een carrière als chefkok, maar reist nu de hele wereld over als rapper. De rapper staat bekend om zijn humoristische teksten en is tevens bekend van het programma ‘Fuck, That’s Delicious’. In 2015 bracht hij zijn album Mr. Wonderful uit. Vorig jaar kwam zijn laatste langspeler, genaamd White Bronco uit. Hij stond al eerder op Dour Festival. Ook in 2013 betrad hij het Belgische podium.

Dour 2019

Dour
Foto: Noël Schuurman / Festileaks

Dour is het grootste muziek- en toeristische event van Franstalig België. Dit jaar vindt het festival plaats van 10 tot en met 14 juli. Al 30 jaar lang heeft het festival de perfecte formule om één van de meest belangrijke evenementen in Europa te zijn. Het festival biedt een unieke, erg diverse programmering met grote kleppers maar vooral spannende ontdekkingen, een prachtige locatie en een organisatie die haar gelijke niet kent. Naast muziek is er bovendien voldoende ruimte voor andere vormen van kunst en cultuur. 

Met de bevestigingen van Skepta, Charlotte de Witte, A$AP Rocky, Disclosure, Parov Stelar en Bonobo begint het affiche al aardig vorm te krijgen. Tickets voor het Belgische festival zijn al een tijd in de verkoop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële festivalwebsite

Ben je benieuwd hoe het vorig jaar was op Dour? Lees dan ons festivalrapport.

Dour Festival Logo

Dour Festival 2024

Locatie
België
Dour, België
Datum 17-21 juli 2024
Line-up
The Blessed Madonna
Justice
Kaaris
Tickets Kopen