RHCP, Twenty One Pilots en meer op Reading+Leeds 2016

767

Vandaag komt dubbelfestival Reading+Leeds met de eerste namen voor de 2016-editie. Onder andere Red Hot Chili Peppers, The 1975 en The Courtneers zullen acte de présence geven op Reading+Leeds 2016. Dat maakt de organisatie zojuist bekend op de website.

Ook Twenty One Pilots, Slaves, Hinds, DJ EZ, Crossfaith, Boy Better Know en Rat Boy zijn van de partij. Interessant zijn deze namen vooral met het oog op Pukkelpop en Lowlands. Reading+Leeds vindt een weekje na beide festivals plaats en de kans is dus groot dat bijvoorbeeld Twenty One Pilots een optreden geeft op Lowlands en Pukkelpop voordat de band de oceaan oversteekt.

Reading & Leeds 2016

Reading & Leeds Festivals is een dubbelfestival. De Reading editie wordt gehouden op Little John’s Farm aan de Richfield Avenue in Reading, de Leeds editie in Bramham Park in Leeds. De indeling die gevolgd wordt bij de festivals is dat de groepen die optreden op Reading, de dag erna optreden in Leeds. De bands van de openingsdag in Leeds sluiten Reading af. Het festival gaat plaatsvinden op 26, 27 en 28 augustus. Een ticket koop je hier en kost je 303 euro inclusief camping.