Suede naar Tinderbox 2016

De organisatie van Tinderbox 2016 heeft vandaag nieuwe namen bekend gemaakt: o.a. Suede komt de line-up van het Deense festival versterken. 

Ook het IJslandse Of Monsters And Men, Pittsburgh-based rapper Mac Miller, het in Denemarken populaire The Sandmen en duo Ukendt Kunstner zijn van de partij. In eerdere berichten waren al diverse headliners aangekondigd: Volbeat, David Guetta, Rammstein en The National.

Suede op Down The Rabbit Hole?

In het weekend van Tinderbox 2016 vindt in Nederland de derde editie van Down The Rabbit Hole plaats. Wellicht dat zowel Suede als The National het festival zullen bezoeken komend jaar? Ze zouden in ieder geval niet misstaan in het Down the Rabbit Hole rijtje met Foals (2013), Damon Albarn (2013), Damien Rice (2014) en The War On Drugs (2014).

Het duurde slechts een paar minuten totdat het geplande concert van Suede in februari 2016 in Kopenhagen uitverkocht. Ook Nederland wordt bezocht in de aankomende tour: de band speelt zowel in Paradiso Amsterdam als TivoliVredenburg Utrecht. De optredens maken deel uit van een tournee rondom het nieuwe album Night Thoughts. Verwachte releasedatum is 22 januari 2016.

Tinderbox 2016

Tinderbox vindt plaats in Odense, Denemarken op 23 tot en met 25 juni. Passe-partouts kosten je omgerekend zo’n 200 euro, voor een dagkaart betaal je ongeveer 120 euro. Het Deense festival wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Vorig jaar waren Robbie Williams, Faithless en The Prodigy de headliners.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Stromae
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Verkoop start 03 Dec 11:00.