Eerste festival op de 2020 planning van Post Malone

Daar is de eerste bevestiging voor Post Malone! De rapper staat volgend jaar op Tinderbox 2020 in Denemarken.

Tinderbox 2020 is het eerste festival waar Posty voor onthuld is. De kans is groot dat hij volgend jaar nog meer Europese festivals aan doet. Andere festivalshows zijn op dit moment nog niet bekend. Wel is hij een kanshebber voor een optreden op Rock Werchter 2020.

Post Malone is een graag geziene gast op de festivals. Vorig festivalseizoen was hij onder meer headliner op Sziget en Pukkelpop. Op het Hongaarse festival was de show van de Amerikaan ook een van de hoogtepunten.

Naast Post Malone zijn er nog meer artiesten toegevoegd aan de line-up voor Tinderbox 2020. Zo komen onder andere Lenny Krvatiz, Lukas Graham en Zara Larsson ook naar het Deense festival. Zie de social post hieronder voor het volledige overzicht van de eerste namen.

Post Malone

Posty is on fire! De Amerikaanse rapper Post Malone brak afgelopen jaar alle records na de release van zijn tweede album Beerbongs & Bentleys. Met slechts twee studioalbums op zak heeft Post Malone opvallend veel hits op zijn naam staan. ‘Psycho’, ‘White Iverson’, ‘Rockstar’, ‘Better Now’ en ‘I Fall Apart’ zijn een kleine greep uit zijn indrukwekkende oeuvre.

De rapper speelde in het verleden op Pukkelpop en Woo Hah! en was in 2018 te zien op onder andere Rock Werchter en Rock en Seine. In 2019 kon je Post Malone op andere Bonnaroo, Reading + Leeds en Sziget zien.

Tinderbox 2020

Tinderbox is een festival dat wordt gehouden in Odense, Denemarken. Vorig jaar stonden onder meer Lana Del Rey, Macklemore en Swedish House Mafia er op de planken. Voor de komende editie zijn onder andere Post Malone en Lenny Kravitz bevestigd.

  • Locatie: Odense, Denemarken
  • Datum: 25-27 juni 2020
  • Tickets: Zijn al te koop, voor een dagticket ben je €160,- kwijt
  • Voor meer info check je de officiële site.