Dit wordt de line-up van Pinkpop 2016 volgens het Festileaks Forum

Pinkpop 2016

Al maandenlang wordt op het Festileaks Festival Forum het Pinkpop Voorspelspel gespeeld. Daarbij vragen we leden om de line-up van Pinkpop te voorspellen. Dit is de poster die ze gezamenlijk samenstelden.

Met de perspresentatie binnen handbereik, telden we vandaag alle stemmen van het Voorspelspel op en zetten ze op een poster. De namen hieronder werden het meest genoemd in de voorspellingen en maken dus de grootste kans om daadwerkelijk aangekondigd te worden. Wat denk jij: hebben onze forum gebruikers het een beetje bij het rechte eind?

Let op: Dit is dus niet de officiële Pinkpop poster, maar slechts een voorspelling!

Festileaks Festival Forum

Al maandenlang wordt er gespeculeerd over de mogelijke line-up van Pinkpop 2016. Onze forum gebruikers checken dagelijks tourschema’s, festivals in de buurt en ieder geschreven woord over Pinkpop – altijd op zoek naar hints. Geruchten komen en geruchten gaan. De bovenstaande poster is dus een ‘educated guess’ en geeft mogelijk een aardige indicatie voor wat morgen daadwerkelijk bekend wordt. Je volgt de Pinkpop Perspresentatie via Festileaks.

Pinkpop 2016

Het oudste onafgebroken popfestival van Europa vindt komend jaar plaats op 10, 11 en 12 juni op het bekende Megaland te Landgraaf. Een weekendticket kost dit jaar €195, voor een dagkaart ben je €95 kwijt. Kijk voor alle informatie over het festival op onze programmapagina.

 

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.