Advertisement

Graspop bevestigt komst Anti-Flag, Ghost en meer

Middels een video, heeft de organisatie van Graspop 2016 tien nieuwe namen bekend gemaakt. Onder meer Anti-Flag, Bad Religion en Ghost zijn toegevoegd aan de line-up.

Ook Architects, Skindred, Monster Truck, Steak Number Eight, Sikth, Halestorm, Behemoth mogen zich voegen bij eerder aangekondigde acts als Slayer, Anthrax, Dropkick Murphys, Megadeth, Volbeat, Iron Maiden en Black Sabbath. Met de nieuwe namen begint de festivalposter al heel duidelijk vorm te krijgen.

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLFguPQuwr2tjMYtOSz9c6c3red4kmDNSI

Anti-Flag

Anti-Flag is een Amerikaanse punkband die in 1988 werd opgericht in Pittsburgh. De band viel na een jaar alweer uit elkaar, maar werd in 1992 nieuw leven ingeblazen. De band staat er om bekend politiek zeer actief te zijn, zo werd recentelijk Occupy nog gesteund. In 2015 verscheen het negende album van Anti-Flag: American Spring. Ook verscheen vorig jaar een compilatie album met nog niet eerder uitgebrachte nummers.

Graspop 2016

Graspop 2016 vindt plaats plaats op 17 tot en met 19 juni in het Belgische Dessel. Black Sabbath, Volbeat en Iron Maiden zijn de drie headliners van komende editie. Benieuwd naar de line-up tot nog toe? Check dan de website van Graspop. Voor 95 euro scoor je al een dagticket, voor 195 euro ben je er alle dagen bij.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen