Advertisement

Biffy Clyro, Fall Out Boy en vele anderen voor Reading & Leeds 2016

Het Engelse dubbelfestival Reading & Leeds heeft het affiche voor 2016 verder uitgebreid. Onder andere Biffy Clyro, Fall Out Boy en Haim zijn toegevoegd aan de line-up.

Vijf acts zijn door de organisatie tot ‘headliner’ benoemd. Dit houdt in dat Foals en Disclosure samen een dag afsluiten en dat ook Biffy Clyro en Fall Out Boy dit zullen doen. Verder zijn er ook veel toevoegingen aan de onderkant van het affiche gedaan. Onder andere CHVRCHES, The Vaccines, A$AP Rocky, Travi$ Scott, Jack Garratt, The Wombats, Savages, Die Antwoord, Skindred, Blossoms, Maximo Park en The Neighbourhood staan ook op de bühne eind augustus. Op de onderstaande poster kun je alle nieuwe toevoegingen nog eens rustig bekijken.

readingleeds16

Bovenstaande poster is ook interessant voor de Lowlands- en Pukkelpopgangers onder ons: beide festivals vinden immers een week eerder plaats, waardoor wat overlap zeker mogelijk is.

Reading & Leeds 2016

Reading & Leeds Festivals is een dubbelfestival. De Reading editie wordt gehouden op Little John’s Farm aan de Richfield Avenue in Reading, de Leeds editie in Bramham Park in Leeds. De indeling die gevolgd wordt bij de festivals is dat de groepen die optreden op Reading, de dag erna optreden in Leeds. De bands van de openingsdag in Leeds sluiten Reading af. Het festival gaat plaatsvinden op 26, 27 en 28 augustus 2016. Een ticket kost je omgerekend ongeveer 300 euro inclusief camping en koop je hier.

Leeds Festival Logo

Leeds Festival 2022

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Leeds, Verenigd Koninkrijk
Datum 26-28 augustus 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.