De Festivalpodcast #4: “Stel je voor dat Lowlands-gangers massaal zouden haten op Pukkelpop”

932
Foto: Jen Oneill/Reading 2016

Een nieuwe aflevering van de Festivalpodcast! Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) bespreken iedere twee weken het laatste festivalnieuws, tippen je gave festivals en vertellen je welke acts je deze zomer echt niet moet missen.

Hier de volledige lijst aan onderwerpen van de vierde aflevering van de Festivalpodcast:

  • We spreken met Nederlander Elroy Thummler – die Sziget in Nederland op de kaart zette – besloot een Hongaars dorp te kopen en daar zijn droomfestival te organiseren: The Great Yonder.
  • We stellen onszelf de vraag ‘wie is nou eigenlijk Janelle Monáe‘? Wat doet zij overal zo hoog op de poster en is zij het bezoeken waard?
  • De Festival Bucketlist is weer terug! Voor deze editie nemen we dubbelfestivals Reading & Leeds onder de loep. Hoe het festival zo groot is geworden en ook de verschillen en rivaliteit tussen de twee.
  • Ook staat er aan het einde van de aflevering een kersverse line-up mash-up voor je klaar. Dit keer van We Are Electric.
  • En natuurlijk het festivalnieuws van de afgelopen tijd.

Luister Episode 4

Natuurlijk kun je ook luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via Spotify of via de player op de site van KINK.

Heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

Vorige episodes

Vorige afleveringen van de Festivalpodcast terugluisteren? Dat kan!

Om nooit een aflevering van de Festivalpodcast te missen, abonneer je je via je favoriete podcast app, iTunes of via Spotify. Natuurlijk kun je ook de kanalen van Festileaks of KINK in de gaten houden.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Fan van Oost-Europese festivals tot aan sneakers, en de Koreaanse cultuur tot beleggen. Een goed circus aan interesses dus. En qua muziek? O.a. EDEN, Jeremy Zucker en Oh Wonder!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.