Into The Great Wide Open 2018 presenteert Django Django, The Vaccines en meer

The Vaccines

Maar liefst 20 nieuwe namen voor Into The Great Wide Open! Onder meer Django Django en The Vaccines maken komende zomer de reis naar Vlieland.

Naast de Britse acts Django Django en The Vaccines zijn er nog 18 acts toegevoegd aan het affiche. Zo zijn ook singer-songwriter Julia Holter en de Malinese wereldster Omou Sangaré op het Friese eiland te bewonderen. Van eigen bodem komt Tim Knol om zijn luisterliedjes te spelen. Het totale lijstje met nieuwe namen is op onderstaande afbeelding te zien.

http://i1.createsend1.com/ei/r/70/02B/92A/055005/csfinal/ITGWO18_aankondiging2jpg.jpg

Met de nieuwe toevoegingen begint het programma al aardig vorm te krijgen. Eerder werden namelijk onder andere Jeff Tweedy, Damien Jurado en Destroyer al bekendgemaakt. Tickets voor ITGWO zijn helaas niet meer te koop. Het populaire festival was ook dit jaar weer binnen no-time uitverkocht.

The Vaccines

De Britse indierockband The Vaccines bestaat sinds 2010. Een jaar later bracht de band het debuutalbum What Did You Expect From The Vaccines? uit met daarop bescheiden hitjes als ‘If You Wanna’ en ‘Wrecking Bar (Ra Ra Ra)’. Het viertal heeft inmiddels vier albums uitgebracht, waarvan Combat Sports het meest recent is. Dat album werd enkele weken geleden uitgebracht. Aankomende zomer staat er weer een uitgebreide festivaltour op de planning. Onder andere Rock Werchter, Benicàssim en Into The Great Wide Open worden daarbij aangedaan.

Into The Great Wide Open 2018

Into The Great Wide Open 2016
Into The Great Wide Open vindt in 2018 plaats van 30 augustus tot en met 2 september en zal ook dit jaar op Vlieland worden gehouden. Naast de intieme sfeer en een diverse muziekprogrammering richt het festival zich ook op de culturele omlijsting. De liefhebber kan er bijvoorbeeld zijn hart ophalen aan een kunstroute door het Vlielandse bos of de smaakpapillen strelen bij een van de foodtrucks. Vorig jaar stonden onder andere Spinvis en Fresku op het podium. Dit jaar behoren Jeff Tweedy, Damien Jurado en Destroyer tot de eerste namen. Tickets waren ook voor de komende editie binnen mum van tijd uitverkocht.