Advertisement

Eindhoven Psych Lab 2016 completeert affiche met Temples en meer

Eindhoven Psych Lab heeft het affiche rond! Het festival voegt onder andere Temples, Parquet Courts en TRAAMS toe aan de poster. Eerder werden Goat en Föllakzoid al bevestigt.

Het complete nieuwe rijtje bevestigingen bestaat uit Temples, Parquet Courts, TRAAMS, Ulrika Spacek, Audacity, No Joy, Flamingods, Svper, The Germans, The Future’s Dust, Statue, Blank, The Mystery Lights en Iguana Death Cult.

Bekijk hier de volledige line-up:

EPL

Temples

Temples is een band die nog niet heel lang meedraait in de muziekwereld. Ze brachten tot nog toe één studioalbum uit waarmee ze direct alle critici de mond snoerden. De band speelde shows op festivals als Best Kept Secret, Lowlands, Pukkelpop en Glastonbury. De Britten zitten momenteel in de studio voor de opnames van hun tweede album.

Eindhoven Psych Lab 2016

Eindhoven Psych Lab vindt op 10 en 11 juni 2016 plaats in De Effenaar in Eindhoven. De early-bird tickets zijn reeds uitverkocht. Kaarten voor beide dagen kosten €70,- en zijn verkrijbaar via De Effenaar. Het is niet mogelijk om te kamperen bij het festival, maar gelukkig heeft de organisatie een aantal nabijgelegen hotels op een rijtje gezet voor de festivalgangers. Meer informatie over Eindhoven Psych Lab vindt je op de website van het festival.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam