Advertisement

The Who naar Azkena Rock en Mad Cool 2016

The Who

The Who komt naar twee Spaanse festivals. De band had enkel nog Amerikaanse shows op het tourschema staan maar maakt deze zomer de overstap naar Europa.

The Who viert zijn 50-jarig bestaan en slaat tijdens deze gelegenheid Spanje niet over. De band staat op donderdag 16 juni op het Mad Cool Festival in Madrid, twee dagen later staat de band op het Azkena Rock Festival in Vitoria. The Who is bekend van hits als ‘Baba O’Riley’, ‘My Generation’ en ‘Who Are You’. In 2013 stond de band in de Ziggo Dome om de rockopera Quadrophenia integraal te spelen. De band heeft nog geen andere Europese landen voor het verjaardagsfeestje uitgenodigd, wel vinden in die periode onder andere Rock Werchter, Glastonbury en Roskilde plaats.

Azkena Rock Festival 2016

Azkena Rock Festival vindt plaats in Vitoria-Gasteiz op 17 en 18 juni 2016. Naast The Who staan ook Primal Scream, Refused en Blackberry Smoke op de line-up. Een kaartje voor twee dagen kost €76, als je wilt overnachten op de camping betaal je een tientje meer. Vitoria-Gasteiz is een plaats in Noord-Spanje en staat bekend als de groenste stad van Europa.

Mad Cool Festival 2016

Mad Cool Festival vindt plaats in de hoofdstad Madrid op 16, 17 en 18 juni 2016. Naast The Who staan ook Neil Young, The Prodigy, Editors, Biffy Clyro en Two Door Cinema Club op het imposante affiche. De entradas is met €95 voor drie dagen aantrekkelijk. Vanaf april kunnen ook dagkaarten worden gekocht.

Mad Cool Festival 2016

 

Mad Cool Logo

Mad Cool 2024

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 10-13 juli 2024
Line-up
The Killers
Måneskin
REMA
Tickets Kopen