Advertisement

The Who speelt in juni 2023 speciale show op Italiaans festival

The Who
Photo: Rick Guest

Op 17 juni geeft The Who een speciale show op Firenze Rocks 2023. Dat maakte het Italiaanse festival eerder deze week bekend. De Engelse band gaat optreden met een orkest. De tournee van de rockers blijft zich uitbreiden. Vooralsnog is er geen show in de Benelux bekendgemaakt.

The Who heeft inmiddels vier Europese shows op de planning staan. Firenze Rocks is de nieuwste datum op de agenda van de Britse band. Op 14, 20 en 23 juni staan er optredens gepland in respectievelijk Barcelona, Berlijn en Parijs. Met deze vier shows op de planning bestaat er een goede mogelijkheid dat we The Who ook dichterbij huis mogen verwachten.

Of dat een festivalshow of een zaaloptreden gaat worden is vooralsnog gissen. Nederlandse en Belgische festivals lijken al voorzien van headliners, maar er is wel onlangs een concertvergunning aangevraagd in de Kuip. Daarnaast is de Amsterdamse Ziggo Dome ook een optie voor The Who. In 2013 en 2015 stonden ze daar ook al eens geprogrammeerd.

FIRENZE ROCKS 2023 - THE WHO headliner del 17 giugno - Loud and Proud

Toch naar Italië?

Kan je niet wachten tot de bevestiging van een show in Nederland? Dagtickets voor Firenze Rocks kun je vanaf vrijdag 16 december kopen via de officiële website of Ticketmaster. Voor €74,75 heb je een toegangsbewijs voor de bijzondere show van The Who, maar dan moet je nog wel even in Florence zien te komen.

Vertel ons op het Festileaks Festival Forum waar jij The Who hoopt tegen te komen of welke acts je denkt dat Firenze Rocks nog meer zal strikken.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva