Bazart en Imelda May completeren line-up Pinkpop 2016

Pinkpop 2015
Foto: Sascha Teschner

Hier zijn ze dan. De laatste drie nieuwe namen voor Pinkpop 2016. Naast Harts zijn Imelda May en Bazart toegevoegd aan het affiche.

Gisterochtend verklapte het Nijmeegse poppodium Doornroosje al de komst van Harts. Zojuist zijn ook Bazart en Imelda May toegevoegd aan het affiche.

Zij sluiten zich aan bij onder meer headliners Red Hot Chili PeppersPaul McCartney en Rammstein, maar ook Doe Maar, Lionel Richie, James Morrison en Major Lazer.

Volgens de organisatie zijn dit de laatste namen. In zijn interview met Festileaks liet Jan Smeets nog weten dat 25 april de laatste namen konden worden verwacht, maar blijkbaar hielden ze het niet meer.

Pinkpop 2016

Het oudste onafgebroken popfestival van Europa vindt plaats op 10, 11 en 12 juni op het bekende Megalandterrein in Landgraaf. In februari werd de line-up grotendeels bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse persconferentie. Alle combi-tickets zijn uitverkocht, een dagkaart koop je voor €95. De line-up werd grotendeels bekendgemaakt op de persconferentie. Voor alle informatie over het festival en de complete line-up check je onze programmapagina.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.