Advertisement

Fresku bevestigt zichzelf voor Lowlands 2016

Fresku
Foto: Fresku at Paaspop 2016 – Coohn @ Flickfeeder

Fresku komt naar Lowlands 2016. Althans, dat blijkt uit de Facebookpagina van de rapper. Het festival, dat gisteren met 19 nieuwe namen kwam, heeft zijn komst nog niet bevestigd.

Tussen de Facebook events van Fresku staat het echt: op 19 augustus staat hij op een van de podiums van Lowlands. Zelf rapt de artiest in het nummer ‘Ik Wil’ dat hij wil optreden op het hoofdpodium van het festival. Of dat ook het geval is, is nog even afwachten. Hij heeft in ieder geval de kop van dit artikel al gehaald.

Ik wil de mainstage op lowlands, en zo hard rocken daar
Dat ik in alle krantenkoppen sta

De hiphopper is niet de eerste zelfbevestiging voor het festival. Eerder konden we al melden dat Gerson Main zichzelf heeft bevestigt voor Lowlands. Gisteren zat de singer-songwriter nog niet bij de nieuwe bevestigingen. Wellicht zien we hem samen met Fresku bij de volgende lading nieuwe namen terug.

fresku lowlands

Lowlands 2016

Lowlands 2016 vindt plaats op 19, 20 en 21 augustus op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen. Niet alleen muziek, maar ook toneel, film, literatuur en comedy komen aan bod op het festival. Op het festival zijn onder andere Muse, Disclosure, The Last Shadow Puppets en veel meer te vinden. Wil je er bij zijn? Een ticket kost 175 euro exclusief servicekosten en is te koop via de website van het festival.

Wil je je alvast voorbereiden op drie onvergetelijke festivaldagen? Lees in ons festivalrapport onze ervaringen over Lowlands 2015. Daarnaast beluister je alle bevestigde acts met onze Spotify-playlist!

Lowlands Logo

Lowlands 2016

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2016
Tickets Niet meer beschikbaar.