Best Kept Secret 2016 bijna uitverkocht

De ticketverkoop voor Best Kept Secret 2016 gaat razendsnel. Inmiddels zijn de laatste 1.000 weekendtickets in de verkoop gegaan. Voor de zaterdag zijn zelfs nog maar 500 kaartjes beschikbaar.

Alarm! Wil jij nog met je vrienden naar Best Kept Secret 2016? Dan moet je snel zijn! Zojuist zijn de laatste 1.000 weekendtickets in de verkoop gegaan. Ook de run op dagkaarten is groot: voor zaterdag 19 juni – de dag met o.a. Editors en Air – zijn er nog 500 tickets over.

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor het festival gaat dus razendsnel, maar je kúnt er nog bij zijn. Een weekendticket kost je € 147,50,-. Ben je alleen geïnteresseerd in het programma van een specifieke dag? Dan betaal je € 69,-. Tickets bestellen doe je via de officiële site van Best Kept Secret.

Best Kept Secret 2016

Best Kept Secret 2016 zal plaatsvinden van 17 tot 19 juni in Hilvarenbeek. Headliners zijn Beck, Editors en dj Jamie XX, bekend van zijn radiohit ‘Good Times‘. Verder pronken o.a. Band of Horses, Two Door Cinema Club en Bloc Party op het affiche. De volledige line-up en het volledige blokkenschema voor de editie van 2016 vind je hier. Naast muziek beschikt het festival ook over een sfeervolle randprogrammering. Wij hopen in ieder geval dat het dit jaar net zo’n feestje wordt als in 2015, zoals je kunt lezen in ons festivalrapport van vorig jaar.

Voorpret

Wil jij 100% voorbereid op de festivalweide staan en je alvast inluisteren? Vergeet dan vooral niet onze Spotify-playlist hieronder even te checken. Laat ons, én de andere Festileak-lezers, ook zeker weten waarom je gaat (of waarom anderen zouden moeten gaan). Dit kun je doen door te reageren op het forum.

 

 

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2016

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 17-19 juni 2016
Line-up
Jamie xx
Editors
Beck
Jamie xx, Editors, Beck +90 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.