Stel je vragen aan Sziget-directeur Kádár Tamás

Sziget 2016

Het vragenuurtje gaat weer beginnen. Deze maand spreekt Festileaks Sziget-directeur Kádár Tamás. Hij is één van de mannen die het Hongaarse festival draaiende houdt. Zoals altijd: wij stellen de vragen, jíj bedenkt ze.

Sziget-directeurIedere maand bezoekt Festileaks een festivaldirecteur. Jan Smeets (Pinkpop), Eric van Eerdenburg (Lowlands) en Robert Swarts (Best Kept Secret) gingen Kádár Tamás al voor.

Deze maand kijken we ver buiten de eigen landgrenzen en focussen we ons op het Hongaarse Sziget-festival. Het festival dat jaarlijks door duizenden Nederlanders overspoeld wordt.

Waarom wordt gekozen voor EDM-afsluiters als Calvin Harris en Hardwell? Zijn de Editors niet te groot voor de A38 tent? Heb je ook prangende vragen na het zien van de timetable? Dit is de kans om antwoorden te krijgen!

Stel jouw vraag aan Kádár Tamás

Je kunt onderaan deze pagina in een reactie je vraag achterlaten. Van de allerleukste, -beste en -grappigste vragen maken we een selectie die we ook echt stellen aan Kádár. Je hebt nog even tijd om na te denken, tot en met woensdag 22 juni staan de lijnen voor je open. Kom maar op met die vragen!

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Tickets Kopen