Advertisement

Genieten! De Sziget 2016 aftermovie is hier!

Foto: Rockstar Photographers/Sziget 2016

Iedereen loopt rond in een winterjas en ook de handschoenen zijn al uit de kast gehaald. Het festivalseizoen van 2016 lijkt dus al weer een eeuwigheid geleden. Gelukkig kunnen we nog even wegdromen met de aftermovie van Sziget 2016.

Het duurt niet lang meer voordat Sziget 2017 dichterbij is dan de editie van 2016. Om nu alvast goed in de stemming te komen voor de komende editie presenteert het Hongaarse festival vandaag de aftermovie van de afgelopen editie. Het festival draaide in 2016 zoals vanouds om de leukste feestjes. Of je nu stond te dansen op The Chemical Brothers, mee te zingen met Rihanna of je luchtgitaar er bij pakte bij Muse. Alles kan en mag.

Ook komend jaar verwachten we weer een fantastische editie van Sziget . Het festival viert van 9 tot 16 augustus 2017 namelijk haar 25e verjaardag. De eerste namen kunnen we traditiegetrouw binnen enkele weken na de aftermovie verwachten.

Dus, terwijl we in spanning wachten: dit is ‘m dan. De aftermovie van Sziget 2016. Enjoy!

Sziget 2017

Foto: Rockstar Photographers/Sziget 2016
Foto: Rockstar Photographers/Sziget 2016

In 2017 viert Sziget haar 25e verjaardag. Van 9 tot 16 augustus staat het eiland midden in de Donau volledig in het teken van muziek, theater en het populaire circus. Acts voor de editie van 2017 zijn nog niet bekend. Gelukkig is het enige wat echt telt op het Hongaarse festival de fantastische sfeer. Tickets voor het festival zijn daarom nu al verkrijgbaar. Tot 31 december kost een 7-dagenkaart € 275,- en voor € 250,- ben je er vijf dagen bij.

[mks_button size=”medium” title=”Tickets voor Sziget 2017″ style=”rounded” url=”https://festival.travel/festivals/sziget/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Wil je meediscussiëren over de  mogelijke acts op Sziget 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen. Op onze programmapagina vind je alle informatie over de komende editie van het festival.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen