Vanavond op televisie: het beste van Pinkpop 2015

muse

Volgende week begint Pinkpop 2016, maar vanavond is het nog even terugblikken op die geweldige editie van vorig jaar. NPO 3 zendt om 23:30 de hoogtepunten uit van Pinkpop 2015.

Optredens van Muse, George Ezra, Slash, Kovacs, Faith no More, Pharrell, Kensington, Robbie Williams, The Script en Typhoon passeren de revue. Het is ook vast uitkijken naar hét moment van Pinkpop 2015: het biertje van John Coffey.

Klik hier om live te kijken naar NPO 3.

Pinkpop 2016 vindt plaats op 10, 11 en 12 juni in Landgraaf. Voor de 47e editie van het festival zullen o.a. Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers, Rammstein en Lionel Richie afreizen naar Megaland. Weekendkaarten en kaarten voor de zondag zijn al uitverkocht. Er zijn enkel nog dagkaarten voor de vrijdag en zaterdag beschikbaar. Voor een dagkaart voor een van beide dagen betaal je €95,- Alvast in de stemming komen? Check dan onze Spotify-afspeellijst hieronder of bekijk onze programmapagina!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen