Win ‘Why Are You OK’ van Band of Horses!

Band Of Horses

Deze zomer staat Band of Horses op heel wat festivals, dus de kans dat jij ze kan zien is groot. Wil je weten wat je kan verwachten? Doe dan mee en maak kans op hun jongste album.

De internationale pers kan Why Are You OK erg smaken en de plaat levert de band een nieuwe uitgebreide Europese tour op. Volgende week zijn ze al te zien op Best Kept Secret, later ook op Rock Werchter. Met opvolger van Mirage Rock grijpt Band of Horses terug naar hun roots. Frontman Ben Bridwell nodigt je uit in zijn leven en zingt over zijn kinderen, zich vervelen op feestjes en zijn jeugd. Jij kan dit album winnen.

Wat moet ik daarvoor doen?

Omdat niet iedereen kan winnen, hebben we een prijsvraag bedacht. Voor de Band of Horses fans is dit uiteraard een eitje.

Band of Horses staat deze zomer niet voor de eerste keer op Rock Werchter. Hoe vaak stonden ze al op de affiche? (2016 niet meegeteld)

A: 1 keer eerder

B: 2 keer eerder

C: 3 keer eerder

[button color=”red” size=”medium” link=”http://eepurl.com/b5zFdL” target=”_blank”]Antwoord doorgeven[/button]

Je kunt tot zondag 19 juni je antwoord opsturen. Daarna kiezen we willekeurig een winnaar, die mag kiezen uit de LP- of cd-variant van het album. Succes!