The Avalanches annuleert Lowlands en Pukkelpop 2016

Lowlands publiek
Lowlands publiek, @Kamiel Scholten Fotografie

De optredens van The Avalanches op Lowlands en Pukkelpop zijn afgezegd. De band heeft een statement op Facebook geplaatst, waarin ze vermelden dat Tony Di Blasi om medische redenen niet kan afreizen naar Europa. 

Door een behandeling kan Tony Di Blasi een paar maanden niet kan reizen. Daarom zeggen The Avalanches al hun Europese najaarsfestivals af. Waaronder dus Lowlands en Pukkelpop.

Wat Tony Di Blasi onder de leden heeft en waarom hij niet kan reizen is nog onbekend. Hun show op Splendour In The Grass in Australië kan wel doorgang vinden en dus is hij momenteel nog in staat om op te treden. Gelukkig voor de fans gaat het hier enkel om het uitstellen van zijn Europese tour. The Avalanches komt terug naar Europa, maar niet tijdens Lowlands en Pukkelpop.

Pukkelpop en Lowlands

Lowlands vindt dit jaar in het weekend van 19, 20 en 21 augustus plaats. Voor 3 dagen feestvieren in Biddinghuizen betaal je €175,-. Hierbij zijn een campingticket en vervoer met pendelbus naar een station inbegrepen.

Pukkelpop 2016 staat genoteerd als de 31ste editie van het Belgische festival en vindt plaats van 17 t/m 20 augustus. Tickets zijn inmiddels al in de verkoop gegaan. Wil je er alle dagen bij zijn? Dan betaal je €199,- voor een kaartje. Een dagkaart kost je €99,-. Voor meer informatie over ticketverkoop en het festival klik je hier.

Kiezen

Pukkelpop en Lowlands zorgen al jaren voor de lastigste clash van augustus. Reizen we af naar Pukkelpop in Kiewit of gaan we toch lekker naar Lowlands in Biddinghuizen. Om je te helpen vergelijkt Festileaks de line-ups van de festivals. Heb je meer hulp nodig? Check dan de Spotify playlist van beide festivals.

[one_half]

Lowlands 2016

[/one_half]

[one_half_last]

Pukkelpop 2016

[/one_half_last]

Lowlands Logo

Lowlands 2016

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2016
Tickets Niet meer beschikbaar.