The xx, Royal Blood, The Avalanches en meer naar Roskilde 2017

The XX 2016

Nieuwe namen voor Roskilde 2017. Onder meer Royal Blood, Nicolas Jaar, The Avalances en Slowdive geven aankomende zomer acte de présence. Bovendien mag The xx zich opmaken voor een headlinerspot op het Deense festival.

De organisatie snapt het belang van een knallende afsluiting maar al te goed en voegt maar liefst 77 (!) kersverse acts toe aan het affiche. Dat zijn iets teveel namen om ze allemaal op te sommen, maar een greep uit de belangrijkste toevoegingen willen we je niet onthouden:

  • The xx
  • The Avalanches
  • Nicolaas Jaar
  • Anthrax
  • Slowdive
  • The Jesus and Mary Chain
  • Halsey
  • Royal Blood
  • Future Islands
  • Icona Pop

Ben je benieuwd naar de line-up? Check het affiche van Roskilde hieronder!

The xx

Er lijkt geen einde te komen aan het festivalseizoen van The xx. Na bevestigingen voor onder meer Lowlands, PukkelpopLollapalooza Berlin en Glastonbury mag de band zich nu ook opmaken voor een headlinerspot op het Deense Roskilde. En dan hebben we het alleen nog maar gehad over enkele Europese festivals.. Het festivalseizoen van The xx startte echter afgelopen maand al in Zuid-Amerika met optredens op Estéreo Picnic en Lollapalooza Brasil. Nieuwsgierig naar wat we aankomende zomer kunnen verwachten? Lees dan wat de band in Zuid-Amerika voor haar fans in petto had.

Roskilde 2017

Roskilde Festival is een groot festival dat plaatsvindt in de gelijknamige plaats Roskilde in Denemarken. Dit jaar wordt het festival gehouden van 24 juni tot en met 1 juli en staan optredens van onder meer The xx, Arcade Fire, The Weeknd en Foo Fighters op de planning. Nog meer goed nieuws: vorige week werd bekendgemaakt dat de bierprijs met maar liefst 35% zal dalen!

Wil je Roskilde 2017 bijwonen? Voor 8 dagen Roskilde leg je ongeveer € 270,- neer. Liever een dagticket? Dan betaal je ongeveer € 135,-. Voor meer informatie over het festival kijk je op de officiële website.

Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival 2024

Locatie
Denemarken
Roskilde, Denemarken
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
Foo Fighters
Kali Uchis
PJ Harvey
Tickets Kopen