Video: Chvrches op Lollapalooza Chicago 2014

Chvrches

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: CHVRCHES op Lollapalooza Chicago 2014.

Met nog een kleine twee weken op de teller ligt Sziget om de hoek, maar ook Pukkelpop en Lowlands komen steeds dichterbij! Duizenden bezoekers reizen komende maand af naar Boedapest, Hasselt of Biddinghuizen voor een paar dagen feest. De meeste van deze festivalgangers durven het niet aan om twee van deze leuke, maar slopende festivals achter elkaar te doen. De meeste artiesten hebben na een lange zomer touren ook niet altijd de tijd om overal te verschijnen. Maar CHVRCHES is één van de weinige (zo niet de enige) die langs al deze drie festivals gaat in augustus. Grote kans dat je ze daarom ergens gaat zien deze zomer, dus tijd voor een opwarmer!

CHVRCHES

De drie leden van CHVRCHES (uit te spreken als ‘churches’) maken al sinds 2011 catchy synthpop. Het ging snel met de band: in maart 2013 kwam de eerste EP uit met de hits ‘The Mother We Share’ en ‘Recover’. Een half jaar later volgt het studioalbum The Bones Of What You Believe. En vorig jaar brachten ze nog Every Open Eye uit. Deze zomer kun je ze buiten de genoemde festivals ook nog spotten op Way Out West, Zurich Open Air, Reading/Leeds festival en Rock en Seine.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor de aankomende festivals? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode knop hieronder!%CODE1%