Anderson .Paak en Royal Blood onder nieuwe namen Reading & Leeds 2019

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Focus74

Het Britse dubbelfestival Reading & Leeds deelt de tweede lichting namen. Onder andere Royal Blood, Anderson .Paak & The Free Nationals en CHVRCHES geven optredens op de festivals. De bevestigde acts zijn direct ook kanshebbers voor Lowlands en Pukkelpop; zo staan Royal Blood en Anderson .Paak al op het affiche van het festival in Biddinghuizen.

Voor Reading & Leeds zijn het niet de eerste bevestigingen. In november werden onder meer Foo Fighters, Post Malone, The 1975 en Twenty One Pilots aan het programma toegevoegd. Met de nieuwe bevestigingen begint het affiche nog meer vorm te krijgen. Naast Royal Blood, Anderson .Paak & The Free Nationals en CHVRCHES zijn er nog meer namen bekendgemaakt. Check alle nieuwe bevestigingen hieronder:

 • Royal Blood
 • Anderson .Paak & The Free Nationals
 • CHVRCHES
 • The Wombats
 • You Me At Six
 • Charli XCX
 • Twin Atlantic
 • AJ Tracey
 • The Hunna
 • Against The Current
 • Alma
 • A Day To Remember
 • Frank Carter & The Rattlesnakes
 • Lil Uzi Vert
 • Enter Shikari
 • Fredo
 • Circa Waves
 • Joji
 • The Night Cafe
 • Bloxx
 • Mura Masa
 • Slow Thai
 • Gunna
 • Lil Baby
 • The Sory So Far
 • Andy C
 • Becky Hill
 • Bexey
 • Blaenavon
 • Cavetown
 • Comethazine
 • D-Block Europe
 • Distruction Boyz
 • Fisher
 • Headie One
 • Hockey Dad
 • Holy Goof
 • Loudy Luxury
 • The Japanese House
 • Honey Dijon
 • No Rome
 • Nothing, Nowhere
 • NSG
 • Octavian
 • Peace
 • Sasasas
 • Ten Tonnes
 • The Chats
 • The Maine
 • Twisted Wheel

De bovengenoemde acts zijn direct ook goede kanshebbers voor een plek op Lowlands en Pukkelpop. Deze festivals gaan namelijk een week eerder van start. Onder meer Twenty One Pilots, Royal Blood en Anderson .Paak & The Free Nationals zijn al voor zowel Lowlands als Reading & Leeds bevestigd.

Anderson .Paak & The Free Nationals

De carrière van de populaire Californische rapper Anderson .Paak zit in de lift. In 2014 bracht hij zijn debuutalbum Venice uit, de definitieve doorbraak volgde in 2016 met de release van Malibu. Festivals als Lowlands, Pukkelpop en Roskilde werden aangedaan en er volgde een tournee met Bruno Mars. Anderson is hot! Vorig jaar reisde hij ook door Europa en speelde hij onder andere op Down The Rabbit Hole en Rock Werchter.

Reading & Leeds 2019

Foto: Marc de Groot/Reading 2016

Reading & Leeds festival 2019 vindt plaats van 23 tot en met 25 augustus in de Engelse steden Reading en Leeds. Met de bevestigingen van Foo Fighters, The 1975, Post Malone en Twenty One Pilots zijn de headliners voor aankomende editie bekend. De kaartverkoop voor beide festivals is inmiddels in volle gang. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.

Leeds Festival Logo

Leeds Festival 2024

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Leeds, Verenigd Koninkrijk
Datum 21-25 augustus 2024
Tickets Kopen