Video: The Wombats op Hurricane 2014

The Wombats

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: The Wombats op Hurricane 2014.

Vorig jaar is Zwarte Cross met haar goede aankleding door ons benoemd tot ‘mooiste festival van 2015’. Een titel waar de organisatie zelf ook trots op is. Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op het festival rondom Tante Rikie. Of de aankleding en andere onderdelen dit jaar net zo goed beoordeeld worden lees je binnenkort op de website. Gisteren stond The Wombats hier nog op het Hoofdpodium in Lichtenvoorde. Daarom schotelen we je op deze zonnige dag graag een festivalconcert vol vrolijke ’s zomerse muziek voor.

The Wombats

The Wombats is een driekoppige Engelse rockband die in 2003 in Liverpool is opgericht. Ze stonden als eerste band zonder platendeal als hoofdact in de Carling Acadamy (1200 man). Met de catchy hitjes van A Guide to Love, Loss & Desperation uit 2007 braken ze verder door. Hierop staat ook ‘Let’s Dance To Joy Division’. Vier jaar later kwam This Modern Glitch uit en weer vier jaar later het album Glitterburg. Het duurt nog even voordat je de band weer live kunt zien. Buiten de Zwarte Cross en Reading/Leeds festival staan ze voorlopig alleen nog buiten Europa op het podium.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor het aankomende seizoen? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode knop hieronder!%CODE1%