RHCP-frontman Anthony Kiedis: ‘Pinkpop 2016 was onze beste show tot nu toe’

Anthony Kiedis, frontman van de Red Hot Chili Peppers, blikt tijdens een interview met Kerrang! Radio terug op Pinkpop en het eerste deel van de huidige tour. Ook The Getaway en de verdelingen binnen de band komen aan bod.

Pinkpop vond al bijna twee maanden geleden plaats, maar misschien geniet je nog steeds na. Zo ja, dan ben je niet de enige! Red Hot Chili Peppers-zanger Anthony Kiedis heeft namelijk precies hetzelfde, zo blijkt tijdens een interview met Kerrang! Radio. Hij noemt het festivalconcert op Pinkpop ‘de beste van deze tour tot nu toe’. ‘Alle festivals tot nu toe waren mooi en het publiek was steeds uitzinnig, maar Pinkpop was next level‘, aldus Kiedis. Bekijk het hele interview hieronder.

Hoe de show van de Red Hot Chili Peppers er ook alweer uitzag? Dat zie je hier. Je kunt ook nagenieten met de Pinkpop aftermovie of het festivalrapport.

Pinkpop 2016

Pinkpop vond dit jaar plaats van 10 t/m 12 juni. Naast de Red Hot Chili Peppers gaven onder andere Rammstein, Paul McCartney en Lionel Richie acte de présence. Dat het als vanouds weer een top festivalweekend was is duidelijk. De eerste headliner voor 2017 is al bekend. Volgens Jan Smeets staat niemand minder dan Pearl Jam komend jaar in Landgraaf.

https://www.youtube.com/watch?v=AoM_thCxQxg

 

Pinkpop Logo

Pinkpop 2016

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 10-12 juni 2016
Line-up
Walking On Cars
Midas
Tickets Niet meer beschikbaar.