Video: Oh Wonder op Rock Werchter 2016

Oh Wonder

Op het Festileaks Youtube kanaal vind je vele festivalconcerten. Iedere week pikken we er eentje voor je uit. Deze week: Oh Wonder op Rock Werchter 2016.

De laatste dag en nacht van Lowlands 2016 zijn aangebroken. We maken ons op voor onder andere The Last Shadow Puppets, Foals, Chase & Status en LCD Soundsystem, maar ook Hans van Teeuwen en zelfs Yuri van Gelder staan vandaag op het programma in Biddinghuizen. Verder ook nog de prachtige liedjes van Oh Wonder. En laat er nu speciaal voor de thuisblijvers (of nagenieters) de registratie van Rock Werchter 2016 online staan. Zijn we er toch een beetje bij.

Oh Wonder

Josephine Vander Gucht en Anthony West uit Oost-Londen kwamen met het idee om een jaar lang iedere maand een nummer op te nemen en op Soundcloud te zetten. Dat sloeg behoorlijk aan waar een succesvol debuutalbum met miljoenen streams en volle concertzalen het gevolg van zijn. De wonderschone altpop liedjes, waarvan je kunt zeggen dat het een beetje tussen Londen Grammar, The xx en James Blake zit, slaan aan bij het festivalpubliek.

Festivalconcerten

Wil je meer genieten van legendarische festivalconcerten of je opwarmen voor de aankomende festivals? Check het Festileaks Youtube kanaal of abonneer je direct via de rode knop hieronder!%CODE1%

Lowlands Logo

Lowlands 2016

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2016
Tickets Niet meer beschikbaar.