Advertisement

Oh Wonder werkt aan derde album

Oh Wonder

Goed nieuws voor Oh  Wonder fans! De band laat niet lang op een nieuw album wachten, het derde album is namelijk alweer in de maak.

Dit liet de band gisteren via Facebook weten. Afgelopen zomer bracht Oh Wonder hun tweede album uit, getiteld Ultralife. Het Britse duo reist momenteel nog volop rond met hun wereldtournee. In december zijn ze ook te zien in Nederland en België. Ook hebben we deze festivalzomer op Pukkelpop en Sziget nog kunnen genieten van hun vrolijke nummers.

Nog even nagenieten van Oh Wonder op Rock Werchter 2016? Kijk dan dit festivalconcert.

Oh Wonder

Het Londense duo van Oh Wonder merkte na het uitbrengen van hun eerste album al groot succes over de hele wereld. In 2014 brachten ze vanaf september elke maand, voor een jaar, een nieuwe single uit. Na een jaar werden deze albums samengevoegd op een album en dit werd hun debuut. Ze zijn op veel festivals te zien geweest. In 2016 stonden ze onder anderen op Lowlands, Rock Werchter en Lollapalooza. Na het publiceren van hun tweede album in de zomer van 2017 groeide de band snel uit. Ze waren te zien op vele grote festivals en concertzalen raakten uitverkocht.