Martin Garrix naar Tinderbox 2017

Martin Garrix mag Tinderbox 2017 op zijn kop zetten. Dat heeft het festival vandaag bekend gemaakt via hun site en facebookpagina. Martin Garrix is de tweede artiest die bevestigd is voor Tinderbox 2017. Lukas Graham werd eerder deze maand al aangekondigd. 

Martin Garrix staat er niet zonder reden. Onder de festivalgangers van Tinderbox was Martin Garrix de meest aangevraagde DJ. De organisatie luistert dus naar de festivalgangers en daardoor mag de Nederlandse Diskjockey zijn house muziek op de Deense festivalweide ten gehoren laten brengen. Naast Martin Garrix, is Lukas Graham ook al bevestigd voor Tinderbox 2017.

Martin Garrix

Martin Garrix bevestig dus zijn eerste optreden voor de zomer van 2017. Of hij gelijk op andere pop-festivals gaat staan in Europa is nog maar de vraag. Elk jaar heeft Tinderbox minstens één grote headliner uit de Dance wereld. Zo stond dit jaar David Guetta op het podium. Dit jaar staat dus Martin Garrix op het Deense festival en dat hij een knallende show kan geven is wel duidelijk geworden na zijn show op Tomorrowland dit jaar.

https://www.youtube.com/watch?v=nBjKoD7ocuM

Tinderbox 2017

Tinderbox 2017 vindt in hetzelfde weekend plaats als Down The Rabbit Hole 2017. Daarom zullen de festivals verschillende namen delen op de festivalposters. Zo waren Suede en The National afgelopen seizoen op beide festivals te bewonderen.

Tinderbox vindt plaats in Odense, Denemarken op 22 tot en met 24 juni. Passe-partouts kosten je omgerekend zo’n 200 euro, voor een dagkaart betaal je ongeveer 120 euro. Het Deense festival wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Een kaartje kan je al kopen via de site van Tinderbox.