Roskilde opent wensenlijst voor 2017

Roskilde Festival Mainstage

Het is alweer halverwege september: het festivalseizoen van 2016 zit er inmiddels op. De eerste geruchten, nieuwtjes en zelfs namen voor het komende seizoen druppelen binnen. Zo opent Roskilde, één van de grootste festivals van Europa, een wensenlijst voor de editie van 2017.

Naast dat je als bezoeker hiermee invloed hebt op de line-up van aankomend jaar, maak je ook nog eens kans op één van de vijf setjes met twee tickets voor het festival. Klinkt goed, toch?

Regels

Oké, let’s go. Maar let wel op, want er zijn vijf gouden regels: zo moet je zowel grote als kleine namen noemen. Ook mogen de namen niet dit jaar al op Roskilde hebben gestaan. Alle namen op je wenslijst moeten bovendien goed gespeld zijn en je mag echt alleen namen invullen. Dus geen uitleg erbij met hoe graag je die artiest wil zien, want dat heeft geen zin.

Tenslotte mag je je wensen niet herhalen, want ‘dat maakt de kans dat de naam daadwerkelijk op het festival staat niet groter’. Je kunt tot 16 oktober je wensenlijst insturen via de website van Roskilde. Dan maak je automatisch kans op de tickets. Je kunt het formulier maar één keer indienen, dus maak een goede keuze. Succes!

Roskilde 2017

Roskilde 2017 vindt plaats van 24 juni tot en met 1 juli 2017 in de gelijknamige plaats in Denemarken. Het is in dezelfde periode als bijvoorbeeld Rock Werchter of Pinkpop, dus de kans is aanwezig dat ze enkele namen delen. Afgelopen jaar stonden onder andere LCD Soundsystem, Red Hot Chili Peppers en Tame Impala op het festival. Er zijn nog geen namen bekend gemaakt voor de editie van 2017. Wanneer de eerste namen bekend zijn, lees je dat uiteraard bij ons! Ook kun je voor meer informatie over Roskilde op hun eigen site terecht.