System Of A Down tweede naam Pinkpop 2017

ss ccccc

De volgende naam voor Pinkpop 2017 is bekend! System Of A Down staat als sub-headliner op de 48ste editie van het festival. Eerder was de komst van Green Day al bekend gemaakt.

Jan Smeets maakte dit heuglijk nieuws vanochtend bekend op 3FM bij Giel Beelen in de uitzending. Na de bevestiging van Green Day is het de tweede naam die nu op de festivalposter staat bijgeschreven. Het is alweer een tijdje geleden dat System Of A Down in Landgraaf stond: in 2002 deed de band het festival voor het laatst aan.

Pinkpop is lang niet het enige festival waar System Of A Down dit jaar te vinden is. De band staat onder andere op het affiche van Rock Werchter, Download MadridNova Rock en Rock Am Ring. Naast Pinkpop zou System Of A Down ook veel genoemd als een van de acts op FortaRock.

Pinkpop 2017

Foto: Bart Heemskerk
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op het Megaland terrein in Landgraaf. De komst van Green Day was al bekend. De perspresentatie, waar de complete line-up wordt gepresenteerd, vindt naar verwachting begin maart plaats. Ticketinformatie is nog niet bekend. Vorig jaar tikte je €95,- weg voor een dagkaart en €195,- voor een heel weekend. Meer info vind je op de site of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren of de andere mogelijke headliners van Pinkpop 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen