Doe mee aan het Pinkpop en Rock Werchter VoorSpel 2017!

De geruchtenmolen draait op volle toeren en de ene na de andere headliner wordt naar je hoofd geslingerd. Kun jij je hoofd koel houden en de valse geruchten van de goede kanshebbers onderscheiden? Doe dan mee aan het VoorSpel en maak kans op een Ticketmaster cadeaubon van 20 euro!

Afgelopen maandag is onze jaarlijke contest weer gestart. Op het Festileaks Festival Forum organiseren we voor Pinkpop 2017 en Rock Werchter 2017 het VoorSpel, waar iedereen moet proberen zo goed mogelijk de line-ups van die festivals te voorspellen. De persoon die uiteindelijk het dichtstbij blijkt te zitten, wint een Ticketmaster cadeaubon van 20 euro en mag zich een jaar lang stoer gedragen en zichzelf ‘Pinkpop Orakel’ of ‘Rock Werchter Orakel’ noemen.

Het VoorSpel

Het goede nieuws: je kunt meteen beginnen met voorspellen! Het enige dat je nodig hebt is een account op ons Festival Forum. Check goed de spelregels en dan is het losgaan maar.

[mks_button size=”large” title=”Een nieuw account maken” style=”squared” url=”http://forum.festileaks.com/register//” target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

[mks_button size=”large” title=”Direct naar het Pinkpop VoorSpel 2017″ style=”squared” url=”http://forum.festileaks.com/forums/topic/het-pinkpop-voorspel-2017-maart/” target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

[mks_button size=”large” title=”Direct naar het Rock Werchter VoorSpel 2017″ style=”squared” url=”http://forum.festileaks.com/forums/topic/het-rock-werchter-voorspel-2017-maart/” target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Inspiratie nodig?

Rock Werchter 2015 Camping

Er zijn een aantal manieren om up to date te blijven met de geruchten. Allereerst is er de geruchten pagina op onze site. Daar staan alle geruchten voor de headlinerpositie in een handig overzichtje. Deze lijst wordt bij elk nieuw geruchtje over een mogelijke headliner bijgewerkt. Verder hebben wij op ons forum een Pinkpop 2017 en Rock Werchter 2017 topic. In deze topics worden door onze forumleden alle geruchten voor Pinkpop en Rock Werchter besproken. Heb je zelf een vraag of een opmerking over een bepaalde artiest, schroom dan niet om aan de discussie mee te doen. Want elk stukje extra informatie kan helpen om net iets beter te VoorSpellen.