3FM Serious Request veilt festivalpakketten van Pinkpop en meer

Pinkpop 2017
Photo credit: Bart Heemskerk / Pinkpop 2017

3FM Serious Request is in volle gang en ook dit jaar kun je fantastische items scoren op de veiling. Wij lichten de mooiste festivalitems voor je uit.

Ook dit jaar probeert 3FM Serious Request zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Deze week staat alles in het teken van het samenbrengen van gezinnen. Ook festivals dragen een steentje bij en zetten items op de befaamde veiling. Wil jij de ultieme festivalervaring én tegelijkertijd 3FM Serious Request steunen? Breng dan nu een bod uit!

VIP-pakket Pinkpop 2018

Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop draagt sinds jaar en dag bij aan 3FM Serious Request. Dit jaar zet het festival een heus VIP-pakket op de veiling. Het belangrijkste onderdeel? De twee allereerste festivaltickets voor onder meer Foo Fighters, Bruno Mars en Pearl Jam! Daarnaast krijg je een backstage tour, een echt Pinkpop-up tentje en twee festivalshirts. Wil je er niet naast grijpen, dan moet je diep in de buidel tasten. Het hoogste bod staat op dit moment op €1350,-.

VIP-pakket Concert at Sea 2018

Ook Concert at Sea zet dit jaar een VIP-pakket op de veiling. Je mag dus het hele weekend het VIP-deck op van het uitverkochte festival. En of dat nog niet genoeg is krijg je een backstage rondleiding mét een kijkje op het hoofdpodium. Op dat hoofdpodium op de Brouwersdam staan op 29 en 30 juni onder meer Sting en Alanis Morissette. Zeker de moeite waard dus! Het hoogste bod staat tot nog toe op €1000,-.

Een maand lang naar 4 Europese topfestivals

Foto: Electric Castle 2017

Volt Festival! Balaton Sound! Exit Festival! Electric Castle! Deze vier festivals krijg je allemaal in dit speciale pakket! Met een eerste klas Interrail-ticket reis je een maand lang Europa door voor de allerleukste festivals. Van Iron Maiden naar Netsky en van The Chainsmokers naar Depeche Mode. Dit is het veilingitem voor de avontuurlijke festivalliefhebber! De festivalzomer staat nu op €1000,-.

Bied nu

VIP-pakket Sziget 2018

Foto: Sandor Csudai

Ook Sziget wil jou graag verwelkomen als VIP. Bij het Hongaarse festival is VIP ook echt VIP. Je krijgt niet alleen twee tickets, maar ook City Passes, kaartjes voor de Sziget Express naar het festival en een backstage diner. Dat is nog niet alles. Ook mag je naar een feestje op de geluidstoren voor de main stage, krijg je een speedboat tochtje en mag je na afloop daar de Boat Party. Krijg jij nooit genoeg van Sziget dan is dit echt iets voor jou. Het hoogste bod staat nu op €850,-.

Je hele leven vakantie vieren op Solar Weekend

© Thomas Heijligers – Festileaks

Voel jij jezelf nooit te oud voor een festival, dan is dit veilingitem echt iets voor jou! Vandaag met je festivalvrienden, over 20 jaar met je kind en over 50 jaar met je kleinkind naar Solar Weekend. Met dit festivalticket mag je voor de rest van je leven naar Solar Weekend. Eerder waren acts als The Bloody Beetroots, Netsky en Fedde Le Grand al in Roermond te vinden. Jij bent er tot het einde der tijden! Tenminste, als jij het hoogste bod uitbrengt. Vooralsnog staat dit item op slechts €10,-, maar dat duurt vast niet lang meer.

VIP-pakket Lowlands 2018

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Lowlands 2018 wordt ongetwijfeld weer een groot feest en daar wil je natuurlijk bij zijn. Met het VIP-pakket wordt de komende editie nog even mooier. Twee festivaltickets, een backstage parkeerplek en twee Lowlands-shirts behoren tot het pakket. Is dat nog niet genoeg? Nou vooruit, je krijgt ook een backstage rondleiding van een uur. Lowlands 2018 wordt een editie om nooit meer te vergeten met dit pakket. Het hoogste bod staat vooralsnog op €750,-.

3FM Serious Request

https://www.npo3fm.nl/images/2017/12/12_74_Schermafbeelding-2017-12-12-om-16.29.32.png

Voor de veertiende editie 3FM Serious Request wordt dit jaar Het Glazen Huis opgebouwd in Apeldoorn. Van 18 t/m 24 december maken 3FM-dj’s Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn non-stop radio om aandacht te vragen voor een stille ramp en geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Samen met heel Nederland haalt 3FM dit jaar geld op om kinderen en ouders te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Naast bieden op de veiling, kun je ook in actie komen of natuurlijk een plaatje aanvragen. Breng ze weer thuis!