Radiohead naar Main Square Festival

Radiohead Group Shoot Black White 2008

Main Square Festival heeft Radiohead aan de affiche toegevoegd. Het is de tweede grote naam na System Of A Down. Het festival deelt regelmatig namen met Rock Werchter.

De Britse band sluit het festival af op zondag 2 juli. Het wordt de tweede keer dat ze het festival aandoen, in 2008 waren ze ook van de partij. De organisatie liet ook weten dat de band geen andere Franse festivals aandoet deze zomer.

Radiohead

Radiohead is op dit moment de heetste naam in de Europese festivalwereld. Ze werden al aangekondigd voor Glastonbury, Open’er en NorthSide en volgens een journalist van De Limburger zien we ze ook op Best Kept Secret. Ook Belgische fans mogen hopen op een passage langs Rock Werchter. Jan Smeets liet eerder deze maand dan weer weten dat we de Britten niet moeten verwachten op Pinkpop.

Main Square Festival 2017

Main Square Festival 2017 vindt plaats van 30 juni tot 2 juli in Arras. Het deelt ieder jaar enkele grote namen met Rock Werchter. Vorig jaar speelden onder andere Editors, Iggy Pop en The Offspring op beide festival. Voor de editie van 2017 werd System Of A Down al aangekondigd, nu komt Radiohead daar dus bij. Tickets zijn te koop van dinsdag 8 november om 10u.