Stem op de Festivalacts Top 100 van 2016

Rock Werchter 2016

Het is weer tijd voor de ultieme afrekening. Zoals ieder jaar sluiten we het festivalseizoen af met de Festivalacts Top 100: de lijst met de beste festivaloptredens van afgelopen zomer. De stembussen zijn zojuist geopend.

Het festivalseizoen is ten einde. Tijd om terug te kijken. Van 10 tot 20 oktober kun je weer stemmen op de allermooiste, -tofste, -briljantste, -beste en meest bijzondere festivalacts van 2016. Uiteindelijk vatten we die stemmen op vrijdag 21 oktober samen in de Festivalacts Top 100 van 2016.

De komende weken blikken we terug op de geweldige tijd die we afgelopen zomer hebben gehad en laten we enkele prominente spelers aan het woord om hun favoriete act van 2016 te pushen. Maar uiteindelijk bepaal jij wie de opvolger wordt van Arcade Fire (2014) en Muse (2015). Dus: stemmen maar!

[mks_button size=”medium” title=”Naar de stempagina” style=”squared” url=”http://stem.festileaks.com” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]