Architects en meer naar Jera on Air 2017

Het Nederlandse festival Jera On Air maakt vandaag de eerste headliner bekend. Niemand minder dan Architects is volgende zomer van de partij in het Limburgse dorpje Ysselsteyn. Daarnaast maakt het festival acht andere namen bekend

De organisatie van het festival liet gisteren al weten vandaag met groot nieuws te komen. Het Limburgse festival bestaat in 2017 alweer 25 jaar en heeft met Archtiects een naam van formaat gevonden om dit jubileum te vieren. Meer namen voor de komende editie van het festival volgen binnenkort. Het voorlopige affiche van Jera On Air 2017 vind je hieronder.

jera-on-air-2017

Jera On Air 2017

Foto: Yvon van Horck
Foto: Yvon van Horck

Jera On Air vindt plaats op 22, 23 en 24 juni in het Limburgse dorpje Ysselsteyn. Met Architects is de eerste headliner van het affiche alvast bekend. Wil je erbij zijn? Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via de website. Dagtickets zijn er van €40,- en combitickets zijn voor €60,- te verkrijgen. Jera On Air richt zich op het hardere gitaarwerk en boekt de beste bands uit de punk, hardcore en metalwereld. Vorig jaar prijkten de namen van Sick Of It All en Pennywise op het affiche. Het Limburgse festival wist in het verleden ook grootheden als Dropkick Murphy’s, Parkway Drive en A Day to Remember vast te leggen.

Jera on Air Logo

Jera on Air 2024

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam