Opnieuw streep door Jera On Air

336
Jera On Air 2018
Foto: Sam / Festileaks

Opnieuw gaat er een streep door Jera On Air. Het festival zal ook in 2021 niet plaatsvinden vanwege de coronapandemie. De nieuwe datum is 23, 24 en 25 juni 2022.

Slecht nieuws voor alle Jera On Air fans. Ook dit jaar gaat het festival niet door vanwege de huidige beperkingen door het coronavirus. De organisatie van het festival heeft er alles aan gedaan om zich voor dit jaar zo goed mogelijk voor te bereiden. Daarbij is er zo lang mogelijk gewacht om te kijken of er toch niet iets georganiseerd kon worden deze zomer. Vanwege de aanhoudende maatregelen en de hoeveelheid internationale gasten is er besloten om het festival nog een jaar op te schuiven. De nieuwe datum is 23, 24 en 25 juni 2022.

Alle tickethouders ontvangen binnen twee weken een mail. Zij krijgen vervolgens de keuze om hun ticket over te zetten naar 2022, het geld terug te vragen of het geld van je ticket te doneren.

Volgend jaar extra groot

Volgend jaar wil de organisatie van Jera On Air extra groot uit pakken. Dit is besloten omdat het festival al twee jaar geen doorgang kan vinden. Een voorbeeld hiervan is dat de mainstage van Jera On Air al op donderdagavond geopend wordt. Die avond verandert dus van een pre-party naar een volwaardige festivalavond. Dit is de eerste keer dat dit gebeurt in de geschiedenis van het festival.

Voor de editie van 2021 werden onder meer The Offspring, The Hives, Life of Agony en Anti-flag bekendgemaakt. De organisatie laat weten dat de kans groot is dat één of meerdere van deze artiesten ook volgend jaar op het festival te zien zijn. Welke van deze bands dat gaan zijn, blijft nog even gissen. De eerste bands van de editie van 2022 worden later deze maand nog bekendgemaakt.

Hieronder is het statement van het festival te vinden:

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Jera On Air 2022

https://www.youtube.com/watch?v=VZxjW0mkcQ0

Jera On Air vindt jaarlijks plaats in het Limburgse Ysselsteyn. Het festival is met meer dan 8.000 bezoekers het grootste punk-, hardcore- en metalcorefestival van Nederland. Met een diverse line-up en drie podia zorgt dit festival voor bekende muziek uit de scene waar liefhebbers hun vingers bij aflikken. Het festivalterrein in Ysselsteyn wordt drie dagen omgetoverd tot een alternatief feest met zowel on-stage entertainment als karaoke, specialiteitenbars en andere activiteiten.

Deze zomer zouden onder meer The Offspring, The Hives en Live of Agony op de planken staan. Door het coronavirus gaat ook dit festival deze zomer niet door. Later deze maand worden de eerste namen voor de editie van 2022 bekendgemaakt.

  • Locatie: Ysselsteyn, Nederland
  • Datum:23 t/m 25 juni 2022
  • Tickets: blijven geldig
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival.

Vanaf 2014 ben ik iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Nog steeds een groot fan van pop-punk. Mijn all-time favoriete band is Green Day, verder vind ik Sum 41, Linkin Park en Muse helemaal geweldig. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig het fotograferen van concerten en het verzamelen van platen. :)