Linkin Park vlak voor Rock Werchter op Telekom VOLT 2017

Linkin Park
Linkin Park

De Amerikaanse nu-metal band Linkin Park speelt op 27 juni op het Hongaarse Telekom VOLT Festival. Dat maakte de organisatie vandaag bekend. Het is de eerste naam voor het festival.

De zomertour van Linkin Park krijgt steeds meer vorm. In juni zullen ze op verschillende Europese podia te bewonderen zijn. Download Paris, Hurricane/Southside en Nova Rock wisten de band ook te strikken. Deze aankondiging is ook interessant voor Rock Werchter fans, want twee dagen later gaat het Belgische festival van start. Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

Telekom VOLT Festival 2017

De 25e editie van het festival loopt van 27 juni tot 1 juli. Linkin Park is een uitgelezen naam voor VOLT, dat zich focust op het hardere gitaarwerk. Vorig jaar waren Iron Maiden, Slayer en The Prodigy van de partij. Op 17 november om 16u start er een early bird actie die 48 uur duurt. Voor alle vijf dagen (zonder camping) betaal je dan €129,-. Na deze actie worden de tickets geleidelijk duurder, dus snel zijn is de boodschap.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met Radiohead en System Of A Down zijn vooralsnog twee acts bekend. Ongetwijfeld volgen er de komende weken meer namen voor de eerste kaarten in de verkoop gaan. Ticketverkoop begint op 19 november. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter programmapagina.