Advertisement

Wat zijn jouw favoriete nummers van Kings Of Leon?

kings of leon

Het houdt maar niet op! Kings Of Leon werd gisteren aangekondigd voor Pinkpop! Vorige week werd de band ook al toegevoegd aan de nu al legendarische line-up van Rock Werchter 2017 Welke nummers van de Amerikaanse alt-rockband behoren tot jouw favorieten? Speel nu FestiTinder en geef ons een blik op jouw droomsetlist!

Kings Of Leon mag zich met recht een Werchter-veteraan noemen. Tijdens de komende editie van het festival zal de band er voor maar liefst de zevende (!) keer het podium betreden. Op Pinkpop kunnen bezoekers voor de derde keer genieten van de Kings. Afgelopen oktober verscheen alweer het zevende studioalbum WALLS. Combineer dit verse materiaal met de klassiekers die eraan vooraf gingen en er is genoeg om van te dromen.

FestiTinder!

Natuurlijk scoor jij een festivalticket en wordt je droom werkelijkheid. Welke nummertjes van de gebroeders Followill zou jij het liefst live horen in de zomer van 2017? Komt de song in jouw dromen voor? Swipe dan rechts. Is het nummer niks voor jou? Swipe dan naar links. Tinderen maar!

Pinkpop 2017
Foto: Bart Heemskerk
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt plaats op 3, 4 en 5 juni 2017. In het Pinksterweekend strijkt het oudste onafgebroken popfestival van Europa weer neer op Megaland in Landgraaf. De komst van Green DaySystem Of A Down en Martin Garrix was al bekend. De perspresentatie, waar de complete line-up wordt gepresenteerd, vindt op 8 maart plaats. Ticketinformatie is nog niet bekend. Vorig jaar legde je € 95,- neer voor een dagje Pinkpop en € 195,- voor een heel weekend. Zie voor meer info de site van Pinkpop of onze programmapagina. Wil je meediscussiëren over de andere mogelijke namen van Pinkpop 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli. Enthousiast geworden na het lezen van alle reacties? De ticketverkoop van het festival is inmiddels gestart. Voor iedere dag zijn er kaarten beschikbaar en ook weekendtickets zijn nog niet uitverkocht. Tickets voor Rock Werchter kun je kopen via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!