Ticketprijzen Rock Werchter blijven hetzelfde

Rock Werchter 2016

Rock Werchter heeft de ticketprijzen voor de editie van 2017 bekend gemaakt. Voor het festival prijken tot dusverre Foo Fighters, Radiohead, Linkin Park en System Of A Down op de line-up.

Een combiticket kost je ook dit jaar 236 euro kosten en een dagticket 100 euro. De voorverkoop start zaterdag 19 november via rockwerchter.be.

Campingtickets

Een regular camping ticket kost in de voorverkoop 20 euro. Wil je op The Hive staan? Dan ben je 27 euro kwijt in de voorverkoop. Met een The Hive-ticket kun je al vanaf woensdag 28 juni terecht.

Nieuwe campings

De verkoop van de regular camping tickets blijft mogelijk wat langer uit, omdat een aantal campings zullen moeten verplaatsen. Deze liggen namelijk in een VEN-gebied waar volgens de Vlaamse wetgeving vanaf 2017 geen evenementen meer plaats mogen vinden. De organisatie is momenteel op zoek naar vervangende locaties. Als deze gevonden zijn, volgt er meer informatie, zo lezen we op de site.

Busreizen

Ook komend jaar kun je vanuit Nederland weer met de bus naar Rock Werchter. Het Vlaamse festival is onder meer te bereiken vanaf Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Hoor je bij de eerste 25 die zijn/haar busticket koopt, dan betaal je slechts €25,-. Koop je jouw kaartje wat later, dan heb je al een ticket vanaf €35,-. Ook kun je het festivalkaartje, camping The Hive ticket en de busreis in een keer kopen. Dan betaal je €288,- en is alles in een keer geregeld. De verschillende tickets zijn te koop via de website van Festival.Travel.

Pilsprijzen

Ook de prijs van drank- en eetbonnen blijft hetzelfde. In de voorverkoop kost een bon 2,50 euro. Op de weide kosten ze 2,75 euro voor wie elektronisch betaalt en 3 euro als je cash betaalt.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. RadioheadSystem Of A Down, Linkin Park en Foo Fighters zijn al bekend. Tickets zijn in verkoop vanaf 19 november. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

 

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen