Best Kept Secret 2023 onthult Aphex Twin, The Chemical Brothers, The 1975 en 65 anderen

the 1975
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Het grootste geheim van 2023 is onthuld, want Best Kept Secret maakt het merendeel van de line-up bekend. Aphex Twin, The Chemical Brothers en Oscar and The Wolf zijn de drie headliners op het Brabantse festival. Ook The 1975, Röyksopp en Christine and the Queens staan hoog op het affiche.

Na maanden geduld zijn ze er nu eindelijk: namen voor Best Kept Secret 2023. Naast de grote kanonnen staat het festival bekend om een uitgebreide en diverse line-up. Daarvoor komen onder meer Caroline Polachek, Interpol, Two Door Cinema Club en Unknown Mortal Orchestra opdraven.

Het is ook uitkijken geblazen naar de shows van Arlo Parks, Black Country, New Road, The Mars Volta en Japanese Breakfast. Julian Casablancas van The Strokes komt dit jaar terug met zijn project The Voidz en ook Festivalact van het Jaar 2022 Goldband mag het gaan proberen in Hilvarenbeek.

Ondanks het lange wachten heeft de organisatie dus toch een line-up vol opvallende bijzonderheden weten te boeken. Hieronder alle aangekondigde muzikale acts:

De poster van Best Kept Secret 2023 is met deze namen al aardig vol, maar volgens de organisatie wordt het programma op korte termijn nog verder uitgebreid. Ook maakt het festival later bekend welke artiest op welke dag speelt: later gaan ook dagkaarten in de verkoop.

Totaalbeleving

Naast muziek staat Best Kept Secret dit jaar weer in het teken van een culturele totaalbeleving. Zo vinden we ook kunstenaars, chefkoks en culturele partners op het naar buiten gebrachte affiche. Met deze ‘Three Day Infinity of Music, Food and Culture’ gaat festivaldirecteur Maurits Westerik verder op de lijn van vorig jaar.

De afgelopen jaren waren al grootheden als Radiohead en Arctic Monkeys te zien aan het Victoriameer van de Beekse Bergen. Vorige editie sloten Nick Cave & the Bad Seeds, The Strokes en alt-J de ONE af. Het festival staat bekend om de mooie bosrijke omgeving, line-ups waar indie-liefhebbers van smullen en een fantastisch aanbod aan foodtrucks. Sinds vorige maand mag het zich ook het beste medium-sized festival van Europa van 2022 noemen.

Tickets Best Kept Secret 2023

Naast de namen deelt BKS 2023 ook meteen informatie over de kaartverkoop. De pre-sale begint morgenmiddag om 12:00 en de reguliere verkoop volgt vrijdag 10 februari om 12:00.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.