Foals weer op festivaltour in 2017

Photo: Kamiel Scholten Photography / Festileaks

Het Portugese Festival Vodafone Paredes de Coura heeft de eerste namen bekendgemaakt voor de 2017-editie. Niemand minder dan Foals is halverwege augustus weer op festivaltour!

Foals prijkt nu bovenaan de festivalposter en lijkt daarmee een headline-positie in te nemen. Onder de Britse rockgroep zijn de namen te lezen van Benjamin Clementine, Ty Segall en Car Seat Headrest. Het festival vindt plaats op 16 t/m 19 augustus, en kent dus een een overlap met Pukkelpop 2017 én Lowlands 2017. Kunnen we in augustus de Oxfordse rockers weer verwelkomen?

Wil je meediscussiëren over de mogelijke acts op Pukkelpop 2017 en/of Lowlands 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen. Op onze programmapagina’s vind je alle informatie over de komende editie van beide festivals.

Foals

Foals
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Foals is een vijfkoppige indierockband afkomstig uit Oxford en werd opgericht in 2005. De band is inmiddels vier studio-albums rijk en sinds de laatste elpee What Went Down bezig met een ware zegetocht langs de festivals. Vorig jaar was Foals o.a. headliner op Reading+Leeds en gaf het ook al een weergaloos optreden weg op Lowlands 2016. Ook bij het Festileaks-publiek is de band niet onopgemerkt gebleven. Foals haalde een mooie #10-positie in de Festivalacts Top 100 van 2016 en is met het nummer ‘Two Steps, Twice‘ genomineerd voor beste Set Closer.

 

Vodafone Paredes de Coura 2017

festival vodafone paredes de coura

Paredes de Coura Festival is een rockfestival dat elk jaar wordt gehouden in augustus in Praia do Taboão in Paredes de Coura, Portugal. In 2017 vindt het festival plaats op 16 t/m 19 augustus. Het is een van de drie grootste muziek zomerfestivals in Portugal, samen met Sudoeste Festival en NOS Alive. De eerste editie werd gehouden in 1993.