Megadeth in augustus naar Leyendas del Rock 2017

De Amerikaanse metalband Megadeth speelt volgend jaar op het Spaanse Leyendas del Rock. Zo krijgt hun zomertournee van 2017 steeds meer vorm.

Op 11 augustus staat de band op het podium. Het wordt de enige show van Megadeth in Spanje volgend jaar. Het Amerikaanse viertal maakte al eerder shows bekend voor augustus, onder andere Elbriot 2017. Het lijkt dus dat ze in de tweede helft van de zomer een uitgebreide Europese tournee plannen. In Nederland spelen op 15 augustus een exclusieve show in Tilburg. Een Belgische datum is nog niet bekendgemaakt.

Megadeth

Het Amerikaanse Megadeth wordt aanzien als een van de “grote vier” van trash metal in de VS (naast Metallica, Slayer en Antrax). Vorig jaar stond het viertal nog op Fortarock. Ze verkochten al meer dan 50 miljoen albums en zijn dit jaar genomineerd voor een Grammy met het nummer “Dystopia”. Komende zomer is de band in augustus is Europa te vinden met zowel festivaloptredens als zaalshows

Leyendas del Rock 2017

Leyendas del Rock 2017 vindt plaats van 9 tot 12 augustus in Alicante. Ieder jaar brengen ze een affiche vol stevige metalbands. Onder andere Hammerfall en Avalanch zijn al geboekt voor volgend jaar. Wie voor het einde van het jaar een ticket koopt, krijgt het aan €90,-. Alle info vind je op de website.