TW Classic
Tickets
25 juni 2022
België
Werchter, België

Guns N’ Roses naar TW Classic en Goffertpark in 2017

Guns N’ Roses komt naar de Lage Landen! De band onder leiding van Axl Rose en Slash is komende zomer te vinden op TW Classic en in het Goffertpark in Nijmegen. Het zusterfestival van Rock Werchter vindt dit jaar plaats op zaterdag 24 juni, hun optreden in Nederland staat gepland op 12 juli.

Kaarten voor de Nederlandse show zijn beschikbaar vanaf 85 euro via Ticketmaster. Liever een dagje TW Classic? Dan betaal je 91 euro via het Belgische voorverkoopadres. De ticketverkoop voor beide evenementen start aanstaande vrijdag 9 december om 10:00 uur.

Europese Tour

De ‘Not In This Lifetime Tour’ doet komend jaar verschillende grote Europese steden aan. Onder andere Parijs, Hannover, München, maar dus ook Nijmegen en Werchter mogen hun borst natmaken voor de komst van de Guns. Eerder dit jaar leek Graspop er nog vandoor te gaan met Guns N’ Roses. Zij plaatsen een foto op Instagram met een schijnbare hint naar de Amerikaanse hardrock band. Achteraf blijkt dat een te serieus opgepakte grap van het festival. Het volledige tour-overzicht lees je ook op de website van Guns N’ Roses.

Guns N’ roses

Net als vele andere mogelijke headliners heeft ook Guns N’ Roses het afgelopen seizoen de gemoederen flink bezig gehouden. De geruchtenstroom was enorm en het verlossende woord werd door Coachella gegeven: Guns N’ Roses is weer op tour! Het betreft niet helemaal de originele bezetting, maar het mag een wonder heten dat Axl Rose en Slash weer gezamenlijk het podium betreden. Hun tour heeft er inmiddels al aardig wat data opzitten en nu zijn dan ook België en Nederland aan de beurt!

TW Classic 2017

TW Classic wordt dit jaar gehouden op 24 juni. Om er bij te zijn reis je naar het zelfde evenemententerrein af waar ook Rock Werchter wordt gehouden. Guns N’ Roses is de grote naam van TW Classic dit jaar. Een GNR-optreden met Slash én Axl Rose op een podium wil je niet missen.  Meer informatie over de tickets en algemene info vind je op de website van het festival.

 

TW Classic Logo

TW Classic 2022

Locatie
België
Werchter, België
Datum 25 juni 2022
Tickets Kopen